Piškotki

Spletna stran Studio List za svoje delovanje uporablja piškotke, tj. majhne datoteke, ki se ob obisku spletne strani shranijo na vaše elektronske naprave. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran ob ponovnem obisku prebere in s tem prilagodi uporabniško izkušnjo. Če boste onemogočili nalaganje piškotkov, bodo nekatere funkcionalnosti spletne strani okrnjene.

Spletna stran Studio LIST uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska spletne strani s pomočjo analitičnega orodja Google Analytics, ki za svoje delovanje zahteva piškotke. Na spletni strani uporabljajo piškotke tudi vtičniki za socialna omrežja, ki vam olajšajo deljenje vsebin.

Spletna stran Studio LIST uporablja naslednje piškotke:

Obvezni piškotki

Piškotki, s katerimi se shrani podatek, če se strinjate z uporabo piškotkov na spletni strani Arhitekturni nasvet (trajanje 1 leto):

  • cc_analytics
  • cc_social

Piškotki orodja Google Analytics

Najdaljši rok trajanja teh piškotkov je 2 leti:

  • _utma
  • _utmb
  • _utmc
  • _utmz

Onemogočenje piškotkov

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. V nastavitvah brskalnika lahko piškotke kadarkoli izklopite. Informacije o nastavitvah za piškotke v posameznih brskalnikih so na voljo na spodnjih povezavah:

Če piškotke izklopite, spletna stran ne bo delovala optimalno oz. bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

Spletna stran Studio LIST uporablja vtičnike za socialna omrežja, ki Vam bodo namestili svoje piškotke, nad katerimi nimamo vpliva. Vtičniki za socialna omrežja so onemogočeni, dokler izrecno ne dovolite uporabe njihovih piškotkov. Če ne želite piškotkov socialnih omrežij, je najbolje, da piškotke popolnoma onemogočite.

Več o piškotkih izveste na spletni strani piskotki.net.

Osebno smo vam na voljo za dodatna vprašanja…

Miha Prosen

mag.inž.arh., direktor

Ksenija Blazinšek

mag.inž.arh., vodja projektov

Zdenko Prosen

univ.dipl.inž.arh., odgovorni vodja projektov

Oglejte si projekte, ki smo jih že izvedli…