Spoštovani. Veseli nas, da vas je razglednica prepričala. Ne bomo vas razočarali.

Oglejte si kratek film, ki na primeru hiše prikazuje zasnovo tridimenzionalnega modela, ki ga lahko hitro spreminjamo in dopolnjujemo, v vsakem trenutku iz njega dobimo količine uporabljenih materialov in posledično tudi oceno investicije. 3D model je razumljivejši od črtnih risb, kot so tlorisi in prerezi in ga lahko opazujemo iz vseh zornih kotov.

Ko zbolimo in se sami ne znamo pozdraviti, je potrebno čimprej obiskati zdravnika ali specialista. Gradbena investicija seveda ni bolezen. Gradbena investicija je na začetku ideja uspešnih in podjetnih posameznikov, ki pa lahko postane realnost, če jo načrtujete s strokovnjaki (specialisti), ki imajo znanje in orodja, za uspešno načrtovanje. In tako kot nas zdravnik pregleda in naredi vse potrebne teste, da lahko uspešno postavi diagnozo in nas nato zdravi, tako morajo tudi strokovnjaki in projektanti na področju gradbene investicije skupaj z investitorjem – skupaj z vami, analizirati obstoječe stanje pred investicijo, oblikovati natančno projektno nalogo ter določiti finančni okvir investicije.

 

In ravno promocijski paket, ki smo vam ga v nadaljevanju pripravili, pomeni prvi obisk specialista – v našem primeru izkušenega arhitekta in strokovnjaka na področju gradbenih investicij, kjer boste pridobili naslednje informacije, ki so nujne za uspešen začetek načrtovanja gradnje:

 

  • Določitev najoptimalnejšega postopka pridobivanja projektne dokumentacije. Različne investicije zahtevajo različno projektno dokumentacijo in postopke. S 25 letnimi izkušnjami in znanjem jamčimo določitev finančno ugodnih in hitrih postopkov pridobivanja projektne dokumentacije.
  • Pripravili smo vam vprašalnik s katerim bomo analizirali vse obstoječe dejavnike in glede na vašo idejo, predpostavili nove. Tako bomo skupaj pripravili projektno nalogo, ki bo vsebovala vse vaše programske želje in predvidela pomembnejše korake gradbene investicije.
  • Določili bomo okvirno ceno vaše gradbene investicije. Vaše želje bomo pretvorili v finančno konstrukcijo in jo primerjali z proračunom, ki vam je na voljo. S tem boste, že na samem začetku imeli projektno nalogo, ki ustreza vašim finančnim zmožnostim.
  • Odgovorili bomo na vaša vprašanja v zvezi z gradbeno investicijo.

 

Promocijski paket zajema en sestanek in dokument projektantske ocene investicije s projektno nalogo na podlagi sestanka. V primeru, da se dogovorimo za izdelavo projektne dokumentacije, je promocijski paket brezplačen.

S klikom na zgornji gumb lahko naročite promocijski paket storitev, ki vključuje podroben pogovor z arhitektom o vaši ideji gradbene investicije in določitev cene gradnje le-te, kar sta dve glavni postavki, ki jih potrebujete za kakovosten začetek uresničevanja vaše ideje.

Lahko me tudi direktno kontaktirate na miha.prosen@studio-list.si ali pokličete na 041 458 791.

Cena paketa je 99 EUR z vključenim DDV. Po pogovoru boste vedeli, kje začeti, kakšne konstrukcijske sisteme je smiselno uporabiti, kaj se ekonomsko smiselno in koliko vas bo gradnja stala.

Če pa želite še več informacij o metodologiji načrtovanja, ki rešuje tri glavne težave vsake gradbene investicje, ki so končna cena gradnje in optimalna ter hitra zasnova projekta, smo za vas v nadaljevanju pripravili primere dobrih praks, podkrepljene s priporočili naših strank, s katerimi že dolga leta uspešno sodelujemo.

Tudi mi se v podjetju, poleg projektiranja, ukvarjamo z lastnimi gradbenimi investicijami (s klikom na povezavo si lahko ogledate vzorčno pasivno hišo) in smo na lastni koži občutili frustracije, ki jih doživljamo investitorji:

  • Vemo, kaj pomenijo negativna presenečenja ob ponudbah izvajalcev, ko pričakuješ 50% nižjo ceno investicije. Potrebno je sprotno nadzorovanje cene investicije, že v začetnih fazah projekta.

 

  • Vemo, kaj pomenijo nesporazumi med investitorjem, projektantom in izvajalcem, ker so bili načrti narobe razumljeni. Objekte je potrebno načrtovati 3D (trodimenzionalno), da z njimi dosežemo največjo mero razumljivosti.
  • Vemo, kaj pomeni časovna stiska pri načrtovanju in izvajanju investicije. Natančno in časovno učinkovito načrtovanje je dosegljivo z natančno opredeljenimi nalogami med projektanti, 3D načrtovanjem, ki omogoča hitro uvajanje sprememb in digitalni vpogled v načrte kjerkoli in kadarkoli, 24 ur na dan.

Dolgoletne stranke potrjujejo uspešnost metodologije načrtovanja. S klikom na ”več o projektu” si lahko še natančneje ogledate metode načrtovanja.

Merkscha Furnirnica d.o.o.

Sodelovanje našega podjetja z arhitekti in inženirji podjetja Studio LIST sega v leto 2001. V tem času smo razvili partnerske odnose in skupaj razvili vrsto projektov.

Strokovnjaki Studia LIST so razvili podobo naših industrijskih, poslovnih in stanovanjskih objektov, na katere smo zelo ponosni. Posebej bi rad izpostavil kreativnost in hkrati tehnično dovršenost njihovega dela. Ob tem lahko potrdim, da njihovo skrbno delo opravijo v dogovorjenih rokih in kar je za nas posebej pomembno, v okviru prej dogovorjenega finančnega okvirja.

Brez zadržkov priporočamo arhitekte in inženirje podjetja Studio LIST.

Peter Merkscha,
direktor

Zavarovalnica Triglav d.d.

S podjetjem Studio LIST smo prvič sodelovati leta 2012. V tem času smo skupaj sodelovali pri šestih projektih in še sodelujemo.

Vse objekte načrtujejo 3D – tridimenzionalno, kar nam omogoča hitrejše razumevanje danih rešitev, in posledično skrajša čas pridobivanja projektne dokumentacije. Čeprav smo stacionirani v Ljubljani, smo skupaj s projektanti Studia LIST vzpostavili sistem sodelovanja na daljavo, ki nam omogoča ažurno spremljanje napredovanja projektne dokumentacije in dajanja pripomb na projektne rešitve.

Boštjan Kolenc,
Samostojni strokovni sodelavec za investicije in vzdrževanje nepremičnin

Waldorfska šola in vrtec Savinja

S projektanti Studia LIST se vedno posvetujemo že v začetnih fazah nastajanja projekta.

Z njihovo metodologijo projektiranja lažje določimo cene gradnje in tako že na začetku predvidimo obseg investicije, ki si jo lahko privoščimo. Za nas je zelo pomembno, da projekt v nastajanju razumemo in si ga plastično predstavljamo. In ker vso načrtovanje poteka tridimenzionalno, je dajanje pripomb na projekt razumljivejše, lažje in hitrejše.

Takšno projektiranje ni samo natančno, učinkovito in hitro. Omogoča nam realno oceno investicije in je zabavno, saj si že vazi načrtovanja lahko zelo natančno predstavljamo končni izgled projekta.

mag. Boštjan Štrajhar,
ravnatelj

Pridružite se naročnikom, ki nam zaupajo.

Dovolite, da vam dokažemo, da smo vredni zaupanja. Certifikati odličnosti so potrdilo naše strokovnosti.